Máte dom na predaj? Zjednodušte si to! - Renovin Reality

 

Máte dom na predaj? Zjednodušte si to!

Objavte až 8 dôvodov, prečo využiť služby realitky. Zistite, prečo sa vám to ešte aj oplatí!

Zvažujete, či by ste tento proces zvládli sami, alebo by ste mali využiť služby profesionálov? Predaj domu môže byť jedno z najdôležitejších rozhodnutí vo vašom živote. Je to proces plný emócií, ale tiež množstva administratívy a plánovania. Nemusíte byť v tom procese sami. Pripravili sme pre vás praktický manuál, ktorý vám rozhodovanie značne zjednoduší.

  1. Skúsenosť a odbornosť na prvom mieste

Pri predaji má informácia cenu zlata aj preto, že vďaka kvalitným informáciám sa viete podstatne lepšie rozhodovať. Dajte bokom emócie, lepšie a jasnejšie vyhodnotíte možnosti, ktoré vám ponúka trh. Tri rady, ktoré vám na začiatok pomôžu pohnúť sa z miesta sú:

  • Pri predaji platí jedno pravidlo. Neunáhlite sa.
  • Dobre si zanalyzujte trh a pri stanovení ceny za vašu nehnuteľnosť nestrieľajte od pása.
  • Ak je to pre vás zložité, nechajte si poradiť od odborníkov. Ako prvý krok môžete využiť nezáväznú konzultáciu, ktorá vám môže priniesť viac svetla do rozhodovania.
  1. Dobrá cenotvorba je základ

Dovoľte jednu otázku: chcete predať, alebo predávať vašu nehnuteľnosť? Tajomstvo rýchlych predajov tkvie v dobre nastavenej cene. Práve emočné rozpoloženie a vzťah k nehnuteľnosti spôsobia v praxi to, že vám chýba odstup a nemusíte dobre stanoviť predajnú cenu.

TIP: Kvalitný realitný maklér, napríklad aj v Renovin Reality vás odbremení od tejto úlohy a pomôže vám stanoviť cenu zodpovedajúcu vašej predajnej stratégii. Je totiž zásadný rozdiel v trhovej a predajnej cene.

  1. Zjednodušte si to a ušetrite svoj čas aj peniaze

Predaj nehnuteľnosti nie je len o zverejnení inzerátu a čakaní na kupujúcich. Je to proces, ktorý si vyžaduje čas a energiu. Musíte zvládnuť obhliadky, rokovania, a to všetko popri svojich každodenných povinnostiach.

Prečo využiť služby realitky?

Realitná kancelária vám tento proces uľahčí, pretože prevezme väčšinu povinností za vás a vy sa môžete sústrediť na to, čo aktuálne potrebujete. Navyše, vďaka ich sieti kontaktov a databázam potenciálnych kupujúcich, môže byť predaj vášho domu rýchlejší a efektívnejší.

  1. V Renovin Reality vedia, že čas sú peniaze

Tím realitných maklérov v Renovin Reality, kde nájdete všetko pod jednou strechou, sa už roky pre svojich klientov snaží o kľúčovú vec. Aby každá minúta strávená predajom priniesla čo najväčší úžitok.

  1. Zjednávať z ceny sa dá vždy

Ak ste v pozícii kupujúceho vedzte, že cena pri inzeráte nemusí byť tou konečnou. Vždy sa dá zjednávať. Netrúfate si? Profesionálni makléri sú skvelí vyjednávači. Je to práve skúsenosť, ktorou disponujú realitní makléri z Renovin Reality a získajú pre vás tú najlepšiu cenu. Ako to robia? Tak, že ich skúsenosti z trhu im umožňujú dosiahnuť pre vás najlepšiu možnú cenu. A ešte niečo. Vždy stoja na vašej strane. Neveríte? Vyskúšajte si to v Renovin Reality.

  1. Ako predať za čo najvyššiu možnú cenu

Zásadné je ( pri akomkoľvek predaji) pamätať na jedinú vec. Iba emócie nepredávajú.  Pamätajte na balans. Vždy ide o túto esenciu: stratégia, umenie predaja, vyjednávacie zručnosti a štipka emócie. Táto alchýmia vám značne zjednoduší akýkoľvek predaj.

TIP: Zvážte pomoc odborníka, ktorý vám to zjednoduší a prevedie vás celým procesom.

Prečo je to dôležité?

  • Napríklad aj preto, že pri predaji na vlastnú päsť by ste mohli podľahnúť emóciám alebo nevedomky súhlasiť s podmienkami, ktoré pre vás nie sú výhodné.
  • Makléri v Renovin Reality majú pozorné oko na detail a sú pripravení stáť na vašej strane počas rokovaní. Prečo? Aby zabezpečili, že dostanete tú najlepšiu ponuku a predáte za čo najvyššiu možnú cenu.
  1. Predávate? Dajte o tom vedieť. Ako? Marketingom a prezentáciou.
  • Aby ste nezapadli do všedného priemeru, stavte na originalitu.
  • Odlíšte sa. Urobte to inak. Po svojom.
  • Vsaďte na kvalitnú prezentáciu, fotky, video, texty a vlastne je toho ešte viacej.

Je toho veľa? Súhlasíme. Ale. Dobrá správa je, že na toto naozaj nemusíte byť sami. Nechajte si pomôcť. V Renovin Reality vám so všetkým pomôžu. 

Know-how tejto zvolenskej realitnej kancelárie už využili desiatky spokojných klientov. Samozrejmosťou je propagácia cez sociálne siete, inzertné portály, kvalitné fotky, komentované video prezentácie a precízne napísaný predajný inzerát vašej nehnuteľnosti.

  1. Právna ochrana a administratíva

Predaj domu zahŕňa množstvo papierovačiek, právnych dokumentov a zmlúv. Každá chybička v týchto dokumentoch môže viesť k zbytočným komplikáciám a finančným stratám. Realitná kancelária má skúsených právnikov a administratívnych pracovníkov, ktorí zabezpečia, že všetko je v súlade s právnymi normami a vy sa nemusíte obávať žiadnych nepríjemností.

  • V praxi to vyzerá tak, že v Renovin Reality sa postarajú o to, aby všetka dokumentácia bola v poriadku a vy ste mohli predaj uzavrieť s kľudom v duši.
  • Zhrnuté a podčiarknuté: predaj domu či bytu je viac než len obchod. Je to krok vpred vo vašom živote, ktorý by ste mali urobiť s istotou, že ste sa rozhodli správne.

Rezervujte si bezplatnú konzultáciu

S Renovin Reality budete mať po svojom boku tím odborníkov, ktorí vám pomôžu prejsť týmto procesom hladko a bez stresu. Preto, ak máte dom alebo byt na predaj, zvážte využitie ich služieb – je to rozhodnutie, ktoré vám ušetrí čas, peniaze a mnohé možné starosti.

 

 

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

V RENOVIN REALITY nájdete všetko pod jednou strechou:

• Realitná kancelária: Kúpte, predajte alebo prenajmite nehnuteľnosť s našou pomocou.
• Služby obnovy a rekonštrukcie: Premeníme váš domov na moderný a funkčný priestor.
• Investičná a developerská činnosť: Investujte do lukratívnych nehnuteľností s maximálnym výnosom.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.