Realitná kancelária v Zvolene: Šetrite čas a peniaze s Renovin Reality - Renovin Reality

Realitná kancelária v Zvolene: Šetrite čas a peniaze s Renovin Reality

Chcete sa dozvedieť viac o tom, ako vám realitná kancelária zjednoduší hľadanie, prenájom či kúpu vášho vysnívaného bývania? Čítajte ďalej. Tu je 7 praktických tipov.

To najkľúčovejšie pri spolupráci s realitnou kanceláriou je fakt, že si ušetríte kopu času, peňazí a niekedy aj nervov. Nepodceňte preto výber kvalitnej realitnej kancelárie. Začať môžete aj tu. V tomto článku sa dočítate, ako si vybrať tú najlepšiu realitku a čo si treba všímať.

Mimochodom, u nás v Renovin Reality nájdete všetko pod jednou strechou. Získate prístup k profesionálnym službám, ktoré vám zabezpečia rýchly a bezproblémový predaj vašej nehnuteľnosti.

V úvode sme sľúbili, že vám prezradíme 7 spôsobov, ako vám dokáže realitná kancelária ušetriť váš čas a peniaze pri predaji nehnuteľnosti. Tu sú:

  1. Profesionálna znalosť trhu:
  • Pomôže vám dobre nastaviť cenu: Skúsený maklér vie presne určiť reálnu trhovú hodnotu vašej nehnuteľnosti a zabráni tak podhodnoteniu alebo nadhodnoteniu ceny. Spoľahnúť sa môžete aj na to, že vám pomôže s identifikáciou vašej cieľovej skupiny.
  1. Široká sieť kontaktov:
  • Rýchle nájdenie kupca: Vďaka rozsiahlej databáze klientov a spolupráci s inými realitnými kanceláriami, vám skúsený maklér nájde kupca oveľa rýchlejšie, ako by ste to zvládli sami. Neveríte? Presvedčite sa sami a dohodnite si bezplatnú konzultáciu.
  • Minimalizácia obhliadok: Maklér prefiltruje záujemcov a na obhliadky pozve len tých, ktorí majú skutočný záujem o kúpu. Vyhnete sa tak zbytočným sklamaniam z neférových záujemcov o vašu nehnuteľnosť.
  1. Marketingové nástroje:
  • Profesionálne fotografie a videá: Majte na pamäti, že kvalitné vizuály výrazne zvýšia záujem o vašu nehnuteľnosť. A ešte niečo! Predtým, než začnete fotiť, nezabudnite na úpravu interiéru. Ak si neviete rady, vyskúšajte služby home-stagingu.
  • Inzercia na viacerých portáloch: Ak stavíte na kvalitnú realitnú kanceláriu, váš inzerát nielenže perfektne napíše, ale dostane sa na viaceré popredné realitné inzertné portály. Vaše šance na rýchly predaj sa vďaka vizibilite inzerátu zvýšia.
  • Sociálne siete a ďalšie marketingové kanály: Maklér využije všetky dostupné nástroje na propagáciu vašej nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je kvalitný článok, inzerát, reelsy, fotografie aj ďalšie komunikačné kanály, ktoré vám pomôžu nájsť svojho kupcu, alebo ideálneho nájomcu čo najskôr.
  1. Právne služby už viac nemusia byť balvanom na vašich pleciach. Kvalitná realitná kancelária má svoj tím odborníkov, ktorí vám s tým pomôžu. Samozrejme v súlade s platnou legislatívou.
  2. Hypotekárne poradenstvo:
  • Benefitom realitnej kancelárie Renovin Reality, kde nájdete všetko pod jednou strechou je aj finančné poradenstvo na mieru. K dispozícií je vám aj finančná poradkyňa, ktorá vám pomôže nájsť najvýhodnejšiu hypotéku aj získať financovanie na kúpu vašej novej nehnuteľnosti. Prečo je to dôležité? Zjednodušíte si proces vybavovania hypotéky. Na konci dňa sa tak rýchlejšie zorientujete v možnostiach. A ešte niečo.  Ešte si aj ušetríte čas, peniaze i námahu s prácnym obehávaním bánk a porovnávaním jednotlivých ponúk.
  1. Riešenie administratívy:
  • Komunikácia s úradmi: Maklér za vás vybaví všetku potrebnú administratívu spojenú s predajom nehnuteľnosti.
  1. Koordinácia obhliadok: Už nemusíte riešiť každú obhliadku. Tejto povinnosti vás rádi odbremeníme v našej realitnej kancelárií. Vy sa tak môže venovať príjemnejším a kľúčovejším veciam.

Chcete sa dozvedieť viac o tom, ako vám môže Renovin reality pomôcť pri predaji vašej nehnuteľnosti?

Zvolen, mesto pod pustým hradom s bohatou históriou a krásnou prírodou. Aj v tomto meste môžete začať písať svoj príbeh vlastného či nájomného bývania. A vôbec sa pritom nemusíte trápiť sami. Ak hľadáte spoľahlivého partnera na realitnom trhu, Renovin reality je tu pre Vás.

Sme lokálna realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami a v prvom rade ľudským prístupom. Radi vám pomôžem nájsť, predať aj prenajať aj tú vašu nehnuteľnosť. Vo Zvolene i na Podpoľaní.

 

Prečo využiť služby Renovin reality?

  1. Odbornosť a znalosť trhu: Poznáme každý kút Zvolena aj Podpoľania a vieme, čo naši klienti potrebujú. Naše odborné znalosti a rozsiahla sieť kontaktov nám umožňujú ponúknuť vám najlepšie riešenia. Na mieru a pre vás.
  2. Komplexné služby: Ponúkame kompletný servis pri predaji a kúpe nehnuteľností, vrátane znaleckých posudkov, stavebného dozoru a poradenstva pri investíciách.
  3. Rýchlosť a efektivita: Šetríme váš čas a peniaze tým, že zabezpečíme rýchly a výhodný predaj vašej nehnuteľnosti alebo nájdeme váš vysnívaný domov.

Ako nájsť svoj vysnívaný domov v Zvolene?

Hľadanie ideálneho bývania môže byť časovo náročné a stresujúce. S Renovin reality to však môže byť rýchle a jednoduché. Naši odborníci Vám pomôžu určiť Vaše priority a predstavy, aby sme našli nehnuteľnosť, ktorá spĺňa všetky Vaše požiadavky. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a profesionálnemu prístupu, si tak môžete byť istí, že ste v dobrých rukách.

Kompletný servis od začiatku do konca

Pri spolupráci s nami získate viac než len kanceláriu na predaj alebo kúpu nehnuteľnosti. Poskytujeme kompletnú podporu v každej fáze procesu, od úvodných konzultácií cez obhliadky, právne služby až po uzatvorenie zmluvy. Naším cieľom je, aby celý proces prebehol hladko a bez stresu.

Renovin Reality: Všetko pod jednou strechou

Sme hrdí na to, že sme miestnou firmou, ktorá pomáha ľuďom nájsť ich domov v našom krásnom meste. Ak zvažujete predaj alebo kúpu nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Urobíme všetko pre to, aby sme splnili Vaše očakávania a zabezpečili najlepšie výsledky. Kontaktujte nás ešte dnes a začnite svoju cestu k novému domovu s Renovin reality!

 

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

V RENOVIN REALITY nájdete všetko pod jednou strechou:

• Realitná kancelária: Kúpte, predajte alebo prenajmite nehnuteľnosť s našou pomocou.
• Služby obnovy a rekonštrukcie: Premeníme váš domov na moderný a funkčný priestor.
• Investičná a developerská činnosť: Investujte do lukratívnych nehnuteľností s maximálnym výnosom.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.